• +385 49 500 303
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Body shaper

Body Shaper je aparat koji sadrži infracrveno svjetlo koje ima izravan i vrlo pozitivan učinak na mišiće i zglobove. IR povećava oksigenaciju u stanicama i daje učinak zagrijavanja, što dovodi do povećanja proizvodnje endorfina koji ublažava bol i ukočenost u mišićima i zglobovima. IR također jača elastičnost vezivnog tkiva i povećava cirkulaciju limfe i krvi. Kada se, na primjer, tretira koža na licu s IR-om, otvaraju se začepljene pore, siva i sjajna koža dobiva novi i finiji sjaj.
Radio frekvencija stvara molekule vode u masnoćama koje se vrte velikom brzinom kako bi proizvele trenje i šok, a zatim trigliceridi izlaze iz masti. RF energija s 1-10M može doseći dubinu kože od 4-15 mm, što čini da se svaki sloj ravnomjerno zagrijava. Novi kolagen učvršćuje kožu. Ova bipolarn RF omogućuje da se reorganizirane masne stanice bolje povežu, stimuliraju ponovni rast kolagena.
Vakuumska masaža podiže, oblikuje i masira kožu duboko i na površini. Masaža također povećava cirkulaciju, što dovodi do oslobađanja masti iz masnih stanica. Masaža dodatno osigurava zatezanje kože.
Mehanička masaža valjkom duboko djeluje na zgusnuto vezivno tkivo. Mehanički valjci za masažu povećavaju aktivnost stanica koje stvaraju kožu, što rezultira isušivanjem zgusnutih masnih naslaga.

Cijena tretmana: 30min 150kn
Paket 5 tretmana: 500kn

© 2020 cityspacentar. All Rights Reserved. Powered by Riješeno