Top
Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

Depilacija

Depilacija

Depiliranje voskom je dugotrajnije i nakon nekog vremena dlačice se prorijede i postanu tanje i mekše. Depiliranje voskom namijenjeno je svim uzrastima, iako se preporučuje s tretmanima započeti u mlađoj dobi, kada su dlačice nježnije i manje bolne za uklanjanje.

Recite zbogom britvicama

Brijanjem se dlačice uklanjaju površinski, a korijen ostaje netaknut zbog čega nove dlačice izrastaju vrlo brzo (već nakon 2 dana). Koža nakon brijanja je često iritirana i dolazi do neželjenih crvenih točkica i urastanja dlačica.

JAX WAX DEPILACIJA

Higijnska, brza, učinkovita i gotovo bezbolna depilacija sa dugotrajnim rezultatima (dlačice ponovo izrastu nakon 3-4 tjedna). Vosak se ne ljepi za kožu, već samo za dlaku te se time izbjegava iritacija i bezpotrebno traumatiziranje kože. Koristimo kratkotrajne špatule za vosak koje se koriste samo jednom i bacaju odmah nakon nanošenja voska. Nikada nisu dvostruko umočene u vosak.

Jax WAX je jedini vosak na svijetu koji je potpuno veganski i ima PETA priznanje. NE SADRŽI – parabene – polimere – palmino ulje – proizvode životinjskog podrijetla

EGIPATSKA DEPILACIJA

Egipatska depilacija je tretman uklanjanja neželjenih dlačica na bazi šečera te za razliku od običnog voska, prodire puno dublje u kožu. Na taj način, osim što dlaku izvlači iz korijena i ne trga ju, pospješuje zatvaranje folikule čime je daljnji rast dlake otežan. Upravo zbog toga dlačice rastu sve sporije i sporije. Smanjuje broj uraslih dlačica i jedina trajna deiplacija.

Idealno bi bilo depiliraati dlačice šećernom pastom svaka dva – tri tjedna sve dok dlačice ne oslabe. Nakon toga depilacija ne mora biti toliko učestala, dovoljno je jednom u šest tjedana. Važno je naglasiti da je depilacija šećernom pastom manje bolna od depilacije voskom.

DEPILACIJA HLADNIM VOSKOM

Hladni vosak je vosak koji dolazi u „patronama“. Patrone se zagrijavaju u posebnim aparatima. Vosak se vrlo lako nanosi na kožu, pomoću valjka koji se nalazi na vrhu. Koristimo ga uglavnom za veće zone na tijelu kao što su noge, ruke, leđa i prsa.


Čupamo dlačice jednokratnom trakicom naglim pokretom u suprotnom smjeru rasta dlačica. Nakon svake depilacije kožu umirimo aloa verom.

Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.