Top
Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

Obrve i trepavice

Threading obrva i trepavice

THREADING je drevna egzotična metoda uklanjanja dlačica pomoću pamučnog ili svilenog konca. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije. Za razliku od čupanja pincetom, threading obrve uklanja čistom linijom i čupa dlačice sve odjednom (cijeli red). Tehnika je puno brža, temeljitija (sve sitne, bijele dlake nestaju) te bezbolna! Dobiva se puno precizniji oblik tzv. ”arch” efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i čak daje efekt liftinga.

Kako izgleda tretman threadinga?

Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac, koji ih podiže i čupka iz korijena. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije. Nema osjećaja ljepljivosti od voska i krema. Pogodno je i za žene i za muškarce koji preferiraju režim prirodne ljepote, jer se ne koriste nikakvi proizvodi tijekom tretmana već se koža dezinficira prije i poslije tretmana i nanosi aloe vera gel. Za razliku od depilacije, rožnati sloj kože nije taknut ni traumatiziran u procesu threadinga i koža je nakon puno glađa i nježnija. U ponudi radimo obrve, nadusnice, brada te cijelo lice.

LASH LIFT

Novi je tretman na tržištu namijenjen svima koji se žele riješiti svakodnevne navike korištenja metalnog uvijača ili ne žele „nositi“ ekstenzije trepavica. Upotrebom profesionalnih preparata postiže se trajni efekt uvijenih trepavica koji se zadržava sve do trenutka ispadanja trepavice prirodnim putem.

Pravilnom upotrebom preparata isključuje se opcija oštećenja prirodnih trepavica, a klijent tretman može ponoviti svakih 4-6 tjedana kako bi imao/la trajno uvijene trepavice.

Uz uslugu podizanja i uvijanja trepavica nudi se i mogućnost bojanja i vitaminske njege trepavica, kako bi se postigao bolji efekt, ali i trepavice nahranile i popunile hranjivim preparatima.

KOREKCIJA OBRVA PINCETOM

Korekcija obrva pincetom je najpoznatija metoda oblikovanja obrva. Omogućava precizno uklanjanje dlačice, jednu po jednu kako bi se krajnji oblik doveo do savršenstva.

BOJANJE OBRVA

Bojanje obrva ili trepavica je tretman namijenjen onima koji žele jače naglasiti prirodne obrve i trepavice. Naglašava izgled prirodnih obrva i trepavica. Nijansa se određuje prema boji prirodnih obrva.

BROW LIFT

Brow Lift odnosno laminacija ili lifting obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva tijekom kojeg se ne koriste igle niti trajna boja. Tretmanom se dobiva punoća i povećava se vizualni volumen obrva. Idealan je sve tipove obrva; guste, čupave,neuredne, tanke, slabe i vizualno neprimjetne obrve koje nemaju nikakav oblik. Po želji klijentice mogu se i bojati.

ŠMINKANJE

Pružamo uslugu šminkanja za sve prilike.

EKSTENZIJE TREPAVICA

Revolucionarni tretman pomoću kojeg postižemo efekt gušćih, uvijenih i produljenih trepavica. Tretman se izvodi tako da na svaku prirodnu trepavicu postavimo snop ekstenzija koji je prilagođen duljinom i težinom i tako proizvodi željeni efekt, bez rizika od oštećenja.

Volumenske trepavice označavaju ekstenzije koje imaju pojačani efekt, odnosno dodatni volumen. Pritom se služimo tanjim ekstenzijama koje povezujemo u snop.

Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

DIZAJN OBRVA INDIVIDUALIZIRANI PRISTUP PREOBLIKOVANJA OBRVA

Postupak počinjemo čupanjem koncem ili poznatom metodom threading, skidamo dlačice s gornjeg i donjeg dijela obrva kako bi dobili savršen oblik. Čupamo dlačice s cijelog čela čak i one nevidljive kako bi luk bio savršen.
Šišamo obrve posebnim škaricama kako bi postigli ravnu liniju i skratili dlačice koje bi mogle padati izvan luka obrva.

Bojamo kanom kojom postižemo boju i punoću dlake. Završavamo sjenilom, gelom te korektorom.
Rezultat je WOW-EFEKT! Tretman je potrebno ponavljati svakih mjesec dana za maximalni efekt.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.