Top

UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na našu web stranicu! CitySpaCentar Zabok i njegovi suradnici pružaju vam usluge pod sljedećim uvjetima. Ako posjetite ili kupujete na ovoj web stranici, prihvaćate ove uvjete. Pažljivo ih pročitajte.

PRIVATNOST

Pregledajte našu obavijest o privatnosti, koja također upravlja vašim posjetom na našoj web stranici kako bi razumjeli našu praksu.

ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE

Kada posjetite CitySpaCentar Zabok ili nam šaljete e-poštu, komunicirate s nama elektroničkim putem. Prihvaćate primitak elektronskih poruka od nas. Komuniciramo s vama putem e-maila ili objavljivanjem obavijesti na ovoj web stranici. Slažete se da svi sporazumi, obavijesti, objavljivanja i ostale komunikacije koje Vam dostavljamo elektronički udovoljavaju svim zakonskim zahtjevima da takve komunikacije budu u pisanom obliku.

AUTORSKA PRAVA

Svi sadržaji koji se nalaze na ovim stranicama, kao što su tekst, grafika, logotipi, ikone gumba, slike, audio isječci, digitalni preuzimanja, kompilacije podataka i softver, vlasništvo su CitySpaCentra ili njegovih dobavljača sadržaja i zaštićenih međunarodnim zakonima o autorskim pravima. Kompilacija svih sadržaja na ovim stranicama ekskluzivno je vlasništvo CitySpaCentra, autora autorskih prava za ovu zbirku , a zaštićena je međunarodnim zakonima o autorskim pravima.

BRAND

Brand znakovi CitySpaCentar Zabok ne smiju se koristiti u vezi s bilo kojim proizvodom ili uslugom koji nije CitySpaCentar Zabok, na bilo koji način koji bi mogao uzrokovati zabunu među korisnicima ili na bilo koji način koji obeshrabruje ili diskreditira CitySpaCentar Zabok. Svi drugi trgovački znakovi, koji nisu u vlasništvu CitySpaCentra ili njegovih podružnica, koji se pojavljuju na ovim stranicama, vlasništvo su njihovih vlasnika, koji mogu ili ne moraju biti povezani, povezani ili sponzorirani od strane CitySpaCentra ili njegovih podružnica.

PRISTUP I LICENCIRANJE WEB STRANICE

CitySpaCentar Zabok vam daje ograničenu licencu za pristup i osobnu upotrebu ove web lokacije, a ne za preuzimanje (osim spremanja stranice) ili njegovu izmjenu, ili bilo koji njegov dio, osim uz izričitu pisanu suglasnost CitySpaCentra. Ova licenca ne uključuje nikakvu preprodaju ili komercijalnu upotrebu ove stranice ili njezinog sadržaja: bilo kakva prikupljanja i upotreba bilo kakvih popisa, opisa ili cijena proizvoda: svaka izvedena upotreba ove web lokacije ili njezinog sadržaja: bilo koje preuzimanje ili kopiranje podataka o računu za koristi drugog trgovca: ili bilo kakvu upotrebu podataka rudarstva, robota ili sličnih alata prikupljanja i ekstrakcije podataka. Ova web-lokacija ili bilo koji dio ove web-lokacije ne smije se reproducirati, kopirati, kopirati, prodavati, preprodavati, posjećivati ​​ili na neki drugi način iskoristiti za bilo koju komercijalnu svrhu bez izričitog pismenog odobrenja CitySpaCentra. Ne smijete skicirati niti koristiti tehnike uokvirivanja kako bi se bez izričitog pismenog odobrenja priložili zaštitni znak, logotip ili druge vlasničke informacije (uključujući slike, tekst, izgled stranice ili obrazac) CitySpaCentra i naših suradnika. Ne smijete upotrebljavati ni meta oznake ni bilo koji drugi “skriveni tekst” koji upotrebljava ime ili zaštitne znakove CitySpaCentar Zabok bez izričitog pismenog odobrenja CitySpaCentra. Svaka neovlaštena upotreba ukida dozvolu ili licencu koju je odobrio CitySpaCentar Zabok. Dopušteno vam je ograničeno, opozivno i neisključivo pravo stvaranja hiperveze na početnu stranicu CitySpaCentra, pod uvjetom da veza ne prikazuje CitySpaCentar Zabok, njegove suradnike ili njihove proizvode ili usluge u lažnom, obmanjujućem , pogrdnom ili na neki drugi način uvredljivom materijom. Ne možete koristiti logotip CitySpaCentar Zabok ili drugi vlasnički grafički ili zaštitni znak kao dio veze bez izričitog pisanog dopuštenja.

KORISNIČKI RAČUN

Ako koristite ovu web stranicu, vi ste odgovorni za održavanje povjerljivosti vašeg računa i lozinke te za ograničavanje pristupa vašem računalu i prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se događaju pod vašim računom ili zaporkom. Ako ste mlađi od 18 godina, možete koristiti našu web stranicu samo uz sudjelovanje roditelja ili skrbnika. CitySpaCentar Zabok i njegovi suradnici zadržavaju pravo odbiti uslugu, raskinuti račune, ukloniti ili urediti sadržaj ili otkazati narudžbe po vlastitom nahođenju.

PREGLEDI, KOMENTARI, EMAILI I DRUGI SADRŽAJ

Posjetitelji mogu objavljivati ​​recenzije, komentare i ostale sadržaje: slati prijedloge, ideje, komentare, pitanja ili druge informacije, pod uvjetom da sadržaj nije protuzakonit, nepristojan, prijeteći, klevetnički, invazivno za privatnost, kršenje prava intelektualnog vlasništva, ili na druge načine štetno trećim stranama ili nepoželjno i ne sadrži ili sadrži softverske viruse, političku kampanju, komercijalnu potporu, lančana pisma, masovne pošiljke ili bilo koji oblik “spam”. Ne smijete upotrebljavati lažnu adresu e-pošte, lažno predstavljati bilo koju osobu ili entitet ili na drugi način dovesti u zabludu o podrijetlu kartice ili drugog sadržaja. CitySpaCentar Zabok pridržava pravo (ali ne i obvezu) za uklanjanje ili uređivanje takvog sadržaja, ali redovito ne pregledava objavljeni sadržaj. Ako objavljujete sadržaj ili pošaljete materijal, a ukoliko ne dokažemo drugačije, odobrite CitySpaCentru i suradnicima neekskluzivno, bez naknade, trajno, neopozivo i potpuno sublicensable pravo korištenja, reproduciranja, izmjene, prilagodbe, objavljivanja , prevoditi, izraditi izvedene radove, distribuirati i prikazati takav sadržaj diljem svijeta na bilo kojem mediju. Dajete CitySpaCentru i njegovim suradnicima i podlicenciranima pravo korištenja imena koje pošaljete u vezi s takvim sadržajem, ako to odluče. Predstavljate i jamčite da ste vlasnik ili na neki drugi način kontrolirate sva prava na sadržaj koji objavite: sadržaj je točan: upotreba sadržaja koju isporučujete ne krši ovo pravilo i neće uzrokovati ozljede ni jednoj osobi ili entitetu: te da ćete nadoknaditi CitySpaCentar Zabok ili njegove suradnike za sve zahtjeve koji proizlaze iz sadržaja koji ste dobili. CitySpaCentar Zabok ima pravo, ali ne i obvezu praćenja i uređivanja ili uklanjanja bilo koje aktivnosti ili sadržaja. CitySpaCentar Zabok ne preuzima nikakvu odgovornost i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koji sadržaj koji ste objavili vi ili treća strana.

OPIS USLUGA

CitySpaCentar Zabok i njegovi suradnici pokušavaju biti što točniji. Međutim, CitySpaCentar Zabok ne jamči da su opisi usluga ili drugi sadržaj ove stranice točni, potpuni, pouzdani, aktualni ili bez pogrešaka. Ako proizvod koji nudi CitySpaCentar Zabok sama po sebi nije opisan, vaš jedini pravni lijek je zatražiti povrat novca. ODRICANJE JAMSTAVA I OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI OVU STRANICU ISPUŠTENE CitySpaCentar Zabok na temelju “kakva jest” i “na raspolaganju”. CitySpaCentar Zabok NE DAJE NIKAKVA IZJAVE ILI JAMSTVA BILO KOJE VRSTE, IZRIČITE ILI PODRAZUMIJEVAN NA POSLOVANJE OVE STRANICE ILI INFORMACIJA, SADRŽAJA, MATERIJALA ILI PROIZVODA UKLJUČENI NA OVOJ STRANICI. IZRIČITO STE SUGLASNI DA KORISTITE OVU WEB STRANICU NA VAŠ RIZIK. CitySpaCentar Zabok NE JAMČI DA OVA STRANICE, NJEGOVI SERVERI ILI E-MAIL IZMIJENI IZ CitySpaCentra NISU SLOBODNI OD VIRUSA ILI DRUGIH ŠTETNIH KOMPONENTI. CitySpaCentar Zabok NEĆE BITI ODGOVORAN ZA BILO KAKVU ŠTETU BILO KOJE VRSTE KOJE PROIZLAZE IZ KORIŠTENJA OVE STRANICE, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA IZRAVNE, NEIZRAVNE, SLUČAJNE, PUNITIVNE I POSLJEDIČNE ŠTETE. ODREĐENI DRŽAVNI ZAKONI NE DOPUŠTAJU OGRANIČENJA O IMPLICIRANIM JAMSTAVIMA ILI ISKLJUČENJEM ILI OGRANIČENJA ODREĐENIH ŠTETA. AKO SE OVI ZAKONI ODNOSE NA VAS, NEKI ILI SVE GORE NAVEDENE ODREDBE, ISKLJUČENJA ILI OGRANIČENJA MOŽETE SE ISTO TAKO NE PRIMIJENITI NA VAS, TE MOŽETE ZATRAŽITI POSEBNA PRAVA.

MJERODAVNO PRAVO

Posjetom CitySpaCentra slažete se da će zakoni Republike Hrvatske, bez obzira na načela sukoba zakona, upravljati ovim Uvjetima korištenja i bilo kakvim sporovima koji bi mogli nastati između vas i CitySpaCentra ili njegovih suradnika.

SPOR

Svaki spor koji se na bilo koji način odnosi na vaš posjet CitySpaCentru ili na usluge koje kupite putem CitySpaCentra podnosi se povjerljivoj arbitraži u Republici Hrvatskoj, osim u mjeri u kojoj ste na bilo koji način prekršili ili prijetili da krši CitySpaCentar Zabok, CitySpaCentar Zabok može zatražiti zabranu ili drugo odgovarajuće olakšice na bilo kojem državnom ili županijskom sudu u Republici Hrvatskoj, a vi pristajete na isključivu nadležnost i mjesto održavanja takvih sudova. Arbitraža prema ovom sporazumu provest će se prema pravilima koja tada prevladavaju u arbitraži nadležnog suda. Odluka arbitražnog suda bit će obvezujuća i može se unijeti kao presuda u bilo kojem sudu nadležne jurisdikcije. U najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, arbitraža prema ovom Ugovoru neće biti povezana s arbitražom koja uključuje bilo koju drugu stranu koja je predmet ovog Ugovora, bilo kroz arbitražne postupke klase ili na neki drugi način.

POLITIKE STRANICA, MODIFICIRANJE I ISPITIVANJE

Pregledajte naša ostala pravila, na primjer, pravila o privatnosti na ovoj web stranici. Ta pravila također reguliraju vaš posjet CitySpaCentru. Zadržavamo pravo na izmjene na našim stranicama, pravilima i ovim Uvjetima korištenja u bilo kojem trenutku. Ako se bilo koji od ovih uvjeta smatra nevaljanim, poništenim ili iz bilo kojeg razloga neprovediv, taj se uvjet smatra odvojenim i ne utječe na valjanost i provedivost preostalih uvjeta.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.