Top
Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

Estetsko tetoviranje strija

Estetsko tetoviranje strija

Tretman također poznat kao kamuflaža strija, je postupak u kojem se koristi posebna tehnika tetoviranja kako bi se vizualno prikrile strije na koži. Ovaj postupak može biti vrlo efektan u smanjenju vidljivosti strija i stvaranju iluzije glatke kože.

Važno je napomenuti

Važno je napomenuti da rezultati estetskog tetoviranja strija mogu varirati ovisno o individualnim karakteristikama kože i strijama stoga je potrebno ponoviti postupak.

Postupak estetskog tetoviranja strija obično se izvodi na sljedeći način:

1. Konzultacija: Prvo se obavlja konzultacija na kojoj ćemo procijeniti vaše strije i pružiti vam informacije o postupku. Tijekom konzultacije možete izraziti svoje želje i očekivanja te ćete dobiti informacije o mogućim postupcima za najefiksnije rezultate.

2.Priprema kože: Prije početka postupka, koža se čisti i dezinficira kako bi se osigurala higijena i smanjila mogućnost infekcije.

3.Odabir boje: Stručnjak će odabrati pigmente koje najbolje odgovaraju vašem tonu kože i boji strija kako bi se postigao što prirodniji izgled i “izblendao” sa ostatkom kože.

4.Tetoviranje: Stručnjak će koristiti posebne tehnike tetoviranja kako bi se boja nježno i precizno aplicirala na područja strija. To može uključivati upotrebu različitih pomješanih nijansi boje kako bi se postigao realističan izgled kože.

5.Postupak i oporavak: Postupak estetskog tetoviranja strija može trajati nekoliko sati, ovisno o veličini i broju strija. Nakon postupka, može biti potrebno neko vrijeme za oporavak kože. Stručnjak će vam pružiti upute o njezi kože nakon postupka kako biste osigurali najbolje rezultate. Nakon tretmana normalno nastavljate sa dnevnim aktivnostima, nema bolova, uz izbjegavanje pojačanog znojenja.

Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

U slučajevima gdje je koža jako oštečena, a strije jako duboke, potrebno je prije kamuflaže raditi na popravku teksture kože mikroiglicama kojima umjesto pigmenta unosimo serume koji aktivno rade na regeneraciji kože te stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina. Kolagen i elastin su dvije važne tvari koje pomažu u održavanju zdrave kože i prirodnoj regeneraciji. 

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.