Top
Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

Manikura

Manikure & njega ruku

Manikura & njega ruku u CitySPACentru uključuje uređivanje noktiju i okolne kožice te nanošenje njegujuće kreme. Po želji nanošenje laka za nokte. Ruke i nokti pokazuju koliko brinemo o sebi i kakav nam je stil života. U današnje vrijeme se puno važnosti pridaje urednim rukama i noktima ipak je to jedna od prvih stvari koje zamijetimo na ljudima.

SHELLAC

Prirodni trajni lak za nokte. Shellac tehnologija pomoću malih kanalića u laku omogućava da nokat diše dok aktivne i hranjive supstance koje su dodane u lak hrane i vlaže nokat te štite od oštećenja. Brzo se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida.

MANIKURA SA I BEZ LAKIRANJA

Pružamo izbor našim klijenticama.

DJEČJA MANIKURA

Nježno oblikovanje i lakiranje po želji za naše najmlađe.

IBX NJEGA SA ULJEM

Pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira nepravilnosti.

SPA MANIKURA

Spa manikuraje posebna njega za Vaše ruke koja sadrži peeling odumrlih stanica, oblikovanje noktiju i kožice oko njih. Nakon toga slijedi dodatna njega maskom i masažom.

 

GELIRANJE NOKTIJU

Je postupak učvršćivanja prirodnih noktiju dodanim materijalima. Geliranje noktiju predstavlja odlično rješenje kada se poželi imati duže nokte ili su nokti tanki i krhki te ometaju pri svakodnevnim aktivnostima jer gel podebljava i učvršćuje ploču nokta.

JAPANSKA MANIKURA

Vraća prirodnu ljepotu i sjaj noktima i potiče zdrav rast noktiju. Kao rezultat toga, naši prirodni nokti pružaju sjajan osjećaj ugode u svakodnevnom životu. Tretman jača nokat, posvjetljuje boju nokta (sve više i više sa svakim tretmanom), a sjaj je izuzetno izdržljiv.

 

RUSKA MANIKURA

Još naziva suhom manikurom. Kod rada koristimo specijalni alat, profesionalnu bruslicu, kreme te ulja kako bi naše ruke i nokti bili zdravi, snažniji i manje lomljivi. Ova će manikura poboljšati teksturu i zdravlje naših noktiju specijalnim tehnikama obrade kožice (kutikula) i ploče tj. površine nokta.

Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.