Top
Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

Tretmani tijela

Tretmani za tijelo

Za oblikovanje tijela postoji niz tehnologija kojima se uništavaju masne stanice bez oštećivanja okolnog tkiva. U našoj ponudi dostupna je najsuvremenija tehnološka i kozmetička oprema za mršavljenje i eliminiranje masnog tkiva kao i širok izbor aparativnih tretmana njege i preoblikovanja tijela. Uspješna borba protiv pretilosti i celulita postat će ugodno iskustvo jer će, osim vraćanja vitke linije i čvrstoće kože, djelovati na vaše samopouzdanje i osjećaj zadovoljstva svojim tijelom

VAŠE TIJELO ZASLUŽUJE BEZUVIJETNU LJUBAV

Oblikovanje tijela i uklanjanje masnih naslaga danas je moguće različitim brzim tretmanima koji ne zahtijevaju vrijeme oporavka. Kombinacijom najmodernijih i najučinkovitijih tretmana i uređaja poput najnovijeg Venus Legacy™, ultrazvuka i limfne drenaže vrlo uspješno i dugotrajno tretiramo celulit, zadržavanje tekućine, opuštenu ili suhu kožu.

VACUSLIM 48

Nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita te preoblikovanje obujma, koja se brzo i lako može primijeniti. Efekti vitkosti, učvršćivanja i detoksikacije. Anticelulitni efekt. Vacuum – presoterapija i sauna efekt za tijelo i ruke. Posebna pogodnost za zdravo i sigurno mršavljenje.

PILING TIJELA

Potaknite cirkulaciju i odstranite odumrle stanice kože. Piling tijela radi se kako bi se potakla prirodna obnova kože vašeg tijela, skidanjem starog sloja kože, nakon čega se koža hrani preparatima za njegu. U ponudi imamo piling tijela morskom soli, lavandom i mentom, te sa papayom i kakao, i naravno za osjetljivu kožu.

PEEL OFF DRAINAGE

Maska aktivira cirkulaciju i lipolizu te proces čišćenja kože. Učvršćuje kožu i dugotrajno čuva njezin mladenački izgled.Čisti i detoksira kožu.Stimulira obnovu stanica te čuva mlad i svjež izgled kože.

MASKA ALGE

Prilikom nanošenja na kožu potiče cirkulaciju, zato se često upotrebljava u anticelulitnim tretmanima. Ima veliku sposobnost regeneracije stanica kože.

BODYSHOCK 

Visoko učinkoviti medicinski tretman za oblikovanje tijela koji razgrađuje celulit i spriječava njegovo ponovno nastajanje, usporava i održava čvrstoću kože, pomaže u smanjenju nakupljanja masnih stanica te pomaže u uklanjenju strija.

LIMFNA DRENAŽA / APARATIVNA

Tretman koji će pokrenuti limfu te prirodnim putem kroz metabolizam izbaciti višak vode i toksine nakupljene u organizmu. Medicinski tretman koji otklanja višak nakupljene tekućine i potiče normalizaciju cirkulacije limfnog sustava.

Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.