Top
Beauty and spa | CitySpaCentar Zabok | Wellness rituali za tijelo, spa tretmani, masaže, depilacija, pedikura, manikura, ugradnja trepavica, permanentni make up, IPL, profesionalni tretmani za lice

IPL tretmani

IPL DEPILACIJA

IPL – (eng.Intense Pulsed Light) Intenzivno pulsirajuće svjetlo je inovativna, pouzdana i sigurna metoda za uklanjanje neželjenih dlačica sa lica i tijela. Dokazano je učinkovita i nudi dugotrajne rezultate. IPL tretman je način trajnog uklanjanja dlačica putem intenzivno pulsirajućeg svjetla odnosno svjetlosnih pulseva (fotoepilacija) kojima je cilj melanin u folikulu dlačice ili hemoglobin u krvi kod svjetlih dlačica.

TRAJNO UKLANJANJE DLAČIca

Uklanjanje dlačica IPL tehnologijom, novija je i bezbolna metoda trajnog uklanjanja dlačica, koja pritom troši vrlo malo vremena. Ubraja se u metodu fotoepilacije, tj. uklanjanja dlačica pomoću svjetla sličnog laseru. Metoda fotoepilacije zasniva se na sposobnosti pigmenta melanina u ciljanom tkivu da selektivno apsorbira svjetlo i pretvara ga u toplinu te spaljuje korijen dlake. Da bi spaljivanje bilo uspješno dlaka mora biti u fazi rasta, tj. u anagenoj fazi.

Sve dlake ne rastu odjednom, već u fazama. Također je period rasta različit za svako područje. Zato postupak treba ponavljati više puta, ovisno o debljini i boji dlake i kože, te o svjetlosnim zrakama. Postupak se ponavlja svaka 3 – 4 tjedna, a između tretmana dlake se ne bi smjele čupati, već po potrebi brijati, kako bismo sačuvali korijen dlake koji uništavamo bljeskom. Tretmani se izvode na svim regijama. Prosječan broj tretmana IPL metodom 6 dolazaka, a taj broj varira od 4 do 8 tretmana.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.